Gondole, Rafovi, Pultovi

Metalne Police za Prodavnice - Gondole

Metalne police – Gondole, predstavljaju kategoriju polica za markete namenjenu postavljanju po sredini prodajnog prostora.

Najčešće se formiraju u nizovima i redovima, police se postavljaju na noseće stubove dvostrano, kreirane su sa ciljem što funkcionalnijeg opremanja manjih i srednjih prodajnih objekata.

Elegantnog su i modernog dizajna, izrađene od kvalitetnog metala i plastificirane savremenom tehnologijom, a posebno ih odlukuju modularnost i laka i brza montaža.

Svi elementi se mogu međusobno kombinovati, što stvara izuzetno velik broj mogućnosti i kombinacija koje kupac može primeniti u svom prostoru, u skladu sa potrebama objekta.

Mogućnost podešavanja nivoa gondola je na svakih 25 mm (50 mm), a dubine njenih metalnih polica se kreću od 200 mm do 800 mm. Kako bi se maksimalno iskoristio prostor u prodajnom objektu, kombinuju se standardne dužine segmenata: 500 mm, 665 mm, 900 mm, 1000 mm, 1250 mm, 1330 mm.

Gondole, kao deo opreme za prodavnice, iz naše ponude, se isporučuju u standardnoj RAL 7035 boji. Takođe je moguća isporuka u RAL boji po želji kupca.

Metalne Police za super markete

Rafovi i police uz zid

Predviđene su za postavljanje uz zidove prostorija, u zavisnosti od dimenzija, maskimalno se može iskoristiti prodajni prostor.

Police za supermarkete i prodavnice imaju  višestruku primenu u objektima različite delatnosti. Modularni sistem polica omogućavaju sve elemente lako sklopivim i rasklopivim, pa se mogu prilagoditi svakom prostoru.

Kompletna oprema izrađena je od kvalitetnih materijala što obezbeđuje veliku nosivost i izdržljivost. Različiti materijali, metal, drvo, plastika i staklo ispuniće sve vaše zahteve.

Kako poručiti Metalne police za vaš biznis

Jednostavnim popunjavanjem forme

Na popunjenu formu odgovaramo u roku od 48h, ukoliko niste do tada dobili odgovor, proverite spam ili junk folder.

Poručite