Stelatehno

Dobro došli na sajt kompanije STELATEHNO

By 14/03/2020 No Comments

Misija, moto, vizija, cilj…

Pristup svakom klijentu na poseban način u skladu sa njegovim potrebama i ispunjnje očekivanja svih onih koji nam poklone poverenje

 

Proizvod I usluge… 

Nudimo proizvode za razne tipove maloprodajnih radnji, koji su testirani vremenom I u mnogim maloprodajama u Srbiji. Naša oprema se proizvodi u Turskoj u fabrici koja postoji 50 godina i prodaje prozvode širom Evrope I Azije.

Glavni proizvodi su supermarketske metalne police I pultevi za kasu. Pored ovih proizvoda u asortimanu imamo i police za voće I hleb.

Putem kataloške prodaje naši kupci mogu poručiti ceo asortiman fabrike koji može da zadovolji I najzahtevnije maloprodavce.

 

Usluge…

Uz dogovor sa našim kupcima nudimo I usluge konsultacije I izrade tehnologija radnje koja moze da optimizuje prostor I opremu I na taj način bude dobar temelj za razvoj prodaje.

Ukoliko klijet zahteva opremu dovozimo i montiramo u prodavnicama klijenata.

 

Kvalitet

Police I pultevi su izrađeni od plastificiranog čeličnog lima koji je specijalno zaštićen od korozije I na taj način korisnici mogu biti sigurni u dugovečnost kupljenog proizvoda.

Police za markete su specijalno konstruisane da obezbeđuju dobru nosivost I stabilnost a dizajnom ističu proizvode koji sun a njima izloženi.

 

 

 

Leave a Reply